Μέσα από μια πορεία 20+ ετών στον χώρο της πληροφορικής, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας με τις καλύτερες εταιρίες στον κάθε τομέα δραστηριότητας μας.

Η Planet Information Technology έχει επιλέξει αποκλειστικά την EpsilonSingularLogic στον ευρύτερο τομέα των εφαρμογών  Εμπορικής Διαχείρισης. Η EpsilonSingularLogic αποτελεί τη Νο 1 ελληνική εταιρεία παραγωγής επιχειρηματικού λογισμικού και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα. Η εταιρία μας έχει επιλέξει να ανήκει στο δίκτυο της συνεργατών της Computing Business Solutions ( EpsilonSingularLogic Partner) ως Official Partner για την Κρήτη τιμώντας μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια και έχει οδηγήσει τις δύο εταιρίες στον δρόμο της εξέλιξης, της επιτυχίας και της καταξίωσης σε μια δύσκολη και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

Η Planet Information Technology είναι επίσης το αποκλειστικό Lexmark Service Center για όλη την Κρήτη σαν επίσημος συνεργάτης της Infolex, η οποία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Lexmark International Inc, Ringdale & Bottomline Technologies στην Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία, Κόσοβο & FYROM. Με την αυξανόμενη γκάμα εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων, αναλωσίμων, λογισμικού & υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων, ικανοποιεί τις προσωπικές, επαγγελματικές & επιχειρηματικές ανάγκες κάθε χρήστη & οργανισμού.

Στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, η εταιρία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα Sigma Security , Vector Security, ΗΛΚΑ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα οίκων όπως η Hikvision ( Νο1 κατασκευαστής συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο), TVT, SigmaSec, Bosch. Μέσα από την διαρκή εκπαίδευση και παρακολούθηση όλων των εξελίξεων στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, η Planet Information Technology είναι σε θέση να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει και να υποστηρίξει την αρτιότερη τεχνικά και συμφέρουσα οικονομικά λύση για κάθε ανάγκη.

Στον τομέα του I.T, η Planet Information Technology είναι συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών όπως Dell , Lenovo ( workstations & servers),  Tp-Link, Mikrotik, Ubiquity ( business networks & Wi-Fi ), Yeastar, Grandstream ( Ip phone solutions) , Aros ( Ups), Infopos, Datatec, Bizerba, Elzab ( ταμειακά & ζυγιστικά συστήματα, P.O.S solutions). Χρησιμοποιώντας ότι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει η τεχνολογία, υλοποιούμε έργα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη.