Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν είναι μια απλή διαδικασία που αποτυπώνεται απλά σε ένα αριθμό με το σύμβολο € δίπλα του.

Για όλους εμάς είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που ξεκινάει από τον σχεδιασμό πάνω σε λευκό χαρτί μιας σύγχρονης και αποδοτικής παρουσίασης των δραστηριοτήτων του συνεργάτη μας σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του κάθε έργου.

Ακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις του διαδικτύου, εμπλουτίζουμε το αποτέλεσμα με σταγόνες εμπειρίας & γνώσης με σκοπό να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα έχει άμεση απήχηση στο μάτι του επισκέπτη και θα του προσφέρει άμεση πληροφόρηση γι’ αυτό που αναζητεί, θα αυξάνει την παραμονή του στην σελίδα και θα καθιστά την πλοήγηση του εύκολη & ευχάριστη μέσα από υψηλής αισθητικής εικόνες, χρώματα, γραμματοσειρές κ.α

Web Development

“Bring design to life”

Κατασκευή της ιστοσελίδας, στην ουσία δίνουμε ζωή στον σχεδιασμό που έχει γίνει. Buttons, links, banners, forms, interactive graphics γίνονται ενεργά. Πραγματοποιούμε real time tests καθ’ όλη την διάρκεια της υλοποίησης για να ελέγξουμε την χρηστικότητα, την ταχύτητα, την ασφάλεια, την ορθή λειτουργία.

Responsive Design // User Friendly & Device Adjustable

Τα στατιστικά δείχνουν ότι πάνω από το 60% των χρηστών χρησιμοποιούν πλέον φορητές συσκευές ( smartphones, tablets) για την πλοήγηση & τις αγορές τους.

Ζητούμενο λοιπόν είναι η προσαρμογή της ιστοσελίδας στον τύπο και μέγεθος της οθόνης που προβάλλεται.

Προσαρμογή στις εικόνες, backgrounds, γραμματοσειρές ακόμα και στην διάταξη

Η προσαρμογή αυτή είναι “on the fly”, χωρίς την ανάγκη ανανέωσης της ιστοσελίδας, χωρίς να απαιτείται scroll για πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο

S.E.O

( Search Engine Optimization)

Όσο άρτια αισθητικά κι αν είναι μια ιστοσελίδα, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα αν δεν γίνει ο σωστός σχεδιασμός που αφορά την προώθησή της μέσα από τεχνικές που θα την φέρουν στην υψηλότερη δυνατή θέση βάσει αναζητήσεων των χρηστών.

Με συνεχή τεχνολογική ενημέρωση και εφαρμογή των τελευταίων διεθνών προτύπων, έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα στην αύξηση της επισκεψιμότητας που θα οδηγήσει στην υψηλή απόδοση, κερδοφορία και άμεση απόσβεση της επένδυσης. Λέξεις κλειδιά, search engines registration, link to my website, text & title optimization, rich snippets είναι κάποια από τα εργαλεία που θα εκτοξεύσουν την αξία της ιστοσελίδας

Web Promotion
Η σελίδα μου βγαίνει 1η!!   Αύριο;

Και ναι, πετύχαμε τον στον στόχο μας. Η σελίδα μας βγαίνει στις πρώτες θέσεις ή στην πρώτη θέση στις αναζητήσεις. Αυτό ήταν αποτέλεσμα των κοινών μας ενεργειών από τον σχεδιασμό έως το τελικό upload. Μην ξεχνάτε όμως ότι το ίδιο κάνουν και οι ανταγωνιστές σας. Για το λόγο αυτό είναι εξίσου σημαντικό η συνεχής τεχνική υποστήριξη και συντήρηση της ιστοσελίδας σας. Αναβάθμιση λογισμικού, συνεχής βελτιστοποίηση S.E.O, ενημερώσεις ασφαλείας, campaigns, νέα άρθρα, blog είναι κάποιες από τις ενέργειες που θα κρατούν την επένδυση σας ψηλά και ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.