Το σωστό marketing απαιτεί συνεχής αναζήτηση δημιουργικών μεθόδων προσέγγισης δυνητικών πελατών και διατήρησης επαφής με τους υπάρχοντες.

Η κινητή τηλεφωνία μας δίνει ένα πολύ δυνατό και αποδοτικό μέσο direct επικοινωνίας με πολύ υψηλό δείκτη απόδοσης με δεδομένο ότι το 98% των SMS διαβάζεται από τους παραλήπτες. Αφορά επιχειρήσεις κάθε είδους και κάθε μεγέθους.

Το SMS Marketing είναι μία τεχνική μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί μηνύματα κειμένου SMS για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στους παραλήπτες-καταναλωτές με στόχο την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων έχει σχέση με την ενημέρωση των καταναλωτών για προσφορές, νέα προϊόντα ή υπηρεσίες ή ακόμα και ειδοποιήσεις για εκπτώσεις ή διαγωνισμούς  με δώρα

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονη πλατφόρμα μαζικής αποστολής SMS.

SMS.PLANETIT.GR

Το SMS.PLANETIT.GR είναι ένα εργαλείο μαζικής αποστολής SMS για να στέλνετε από το πιο απλό μέχρι και το πιο σύνθετο επαγγελματικό SMS. Διαθέτει ένα σύγχρονο περιβάλλον χρήσης και δε χρειάζεται καμία τεχνική γνώση.

– Το ανέβασμα των επαφών σας γίνεται μέσα σε 5 δευτερόλεπτα!

– Ο ισχυρός μηχανισμός αποστολής παραδίδει όλα τα SMS μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με αναφορά παράδοσης για το κάθε ένα ξεχωριστά.

– Μπορείτε να στείλετε ταυτόχρονα μηνύματα προς όλες τις επαφές σας με διαφορετικό κείμενο εισάγοντας προσωπικές πληροφορίες του παραλήπτη.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη στρατηγική του SMS Marketing για τη δική σας επιχείρηση, μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν την πλατφόρμα του

SMS.PLANETIT.GR

Χρειάζεστε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα και δεν έχετε καμία δέσμευση.

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.