Συνεχίζονται οι υποβολές στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ της Περιφέρειας Κρήτης» στα πλαίσια του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ» του ΕΣΠΑ 2014-2020 με προθεσμία από 12 Μαρτίου 2020 έως 12 Μαΐου 2020.

Το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ της Περιφέρειας Κρήτης»  χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) της Περιφέρειας Κρήτης. Η δράση στοχεύει στην ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών και υιοθέτησης ψηφιακών προωθητικών ενεργειών με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγικότητάς τους

Εκμεταλλευτείτε την 100% χρηματοδότηση του προγράμματος για

Μηχανογραφικός εξοπλισμός ( Server, PC, Laptop, Peripherals)

Λογισμικό Εμπορικής Διαχείρισης ( ERP, SCMS, WMS, PMS CRM, HRMS)

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ηλεκτρονικού καταστήματος

Υπηρεσίες Digital Marketing ( Google ads, Facebook ads, Social Media)

Υπηρεσίες μετάφρασης του περιεχομένου ιστοσελίδας ή/και του ηλεκτρονικού καταστήματος

Υπηρεσίες καταχώρησης, μετασχηματισμού και μεταφοράς δεδομένων

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για δωρεάν έλεγχο της επιλεξιμότητας και της προ-αξιολόγησης επιχείρησης σας

Προϋπολογισμός έργων – διάρκεια υλοποίησης
Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης μπορεί να κυμαίνεται από 5.000,00 € έως 15.000.00€. Το ποσοστό Δημόσιας Χρηματοδότησης ανέρχεται στο 100% της αξίας του συνόλου των επιλέξιμων και επιχορηγούμενων δαπανών.

Διάρκεια των έργων
Η χρονική διάρκεια υλοποίησης των έργων είναι τέσσερις (4) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης. Ως ημερομηνία έναρξης κάθε έργου λαμβάνεται η ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης/Χρηματοδότησης των έργων.

Δικαιούχοι – προϋποθέσεις

Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων που υποβάλλουν πρόταση, είναι οι ακόλουθες:

  • Να δραστηριοποιούνται ή να δραστηριοποιηθούν, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αντίστοιχες δαπάνες στην Περιφέρεια Κρήτης.
  • Να διαθέτουν τον/τους δηλούμενο/ους ΚΑΔ πριν από την ημερομηνία δημοσίευσης της πρόσκλησης, δηλαδή πριν την 17/02/2020 καθώς και τον/τους δηλούμενο/ους ΚΑΔ του επενδυτικού τους σχεδίου στον τόπο υλοποίησης της επένδυσης πριν την δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης δηλαδή πριν την 17/02/2020,
  • Να είναι πολύ μικρές, μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις.
  • Να έχουν κλείσει τουλάχιστον δύο (2) πλήρης διαχειριστικές χρήσεις δωδεκάμηνης διάρκειας (δηλαδή να έχουν συσταθεί πριν από τη 1/1/2017) πριν την ημερομηνία της αίτησης χρηματοδότησης (για επιχειρήσεις με διαχειριστική χρήση από 1/7 έως 30/6 θα πρέπει να έχουν συσταθεί πριν από την 1η Ιουλίου 2016).
  • Να λειτουργούν αποκλειστικά με μία από τις ακόλουθες μορφές: επιχειρήσεις εταιρικού / εμπορικού χαρακτήρα (Ανώνυμη Εταιρία, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρία ή Ετερόρρυθμη Εταιρία και Ι.Κ.Ε) και ατομικές επιχειρήσεις.
  • Να έχουν, εφόσον απαιτείται, την – κατά περίπτωση – απαιτούμενη εν ισχύ άδεια λειτουργίας
  • Να τηρούν απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία του ΚΒΣ.
  • Να μη βρίσκονται υπό πτώχευση, εκκαθάριση ή αναγκαστική διαχείριση και Να μην αποτελούν προβληματικές επιχειρήσεις.
  • Να μην εκκρεμεί σε βάρος τους ανάκτηση ενίσχυσης κατόπιν προηγούμενης αποφάσεως της Επιτροπής, με την οποία μια ενίσχυση κηρύσσεται παράνομη και ασυμβίβαστη με την εσωτερική αγορά.
  • Να μην εντάσσονται σε ήδη οργανωμένο ομοιόμορφο δίκτυο διανομής προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών η οποία εκμεταλλεύεται κατόπιν σχετικών συμβάσεων άδειες εκμετάλλευσης δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, που αφορούν συνήθως εμπορικά σήματα ή διακριτικούς τίτλους και τεχνογνωσία για την χρήση και τη διανομή αγαθών ή υπηρεσιών (π.χ. franchising, shop in shop, δίκτυο πρακτόρευσης), και λειτουργεί με μία από τις επιλέξιμες από το πρόγραμμα νομικές μορφές.15. Να μην έχουν υποβληθεί σε βάρος της οι κυρώσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 40 του Ν. 4488/2017 (Α137/13.09.2017).
  • Το συνολικό ποσό των ενισχύσεων ήσσονος σημασίας που έχει λάβει στο παρελθόν η δεδομένη επιχείρηση (ενιαία επιχείρηση), συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης από αυτή τη Δράση, να μην υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ
  • Να υποβάλλουν μια και μοναδική αίτηση χρηματοδότησης ανά Α.Φ.Μ.
  • Να μην έχει γίνει έναρξη εργασιών για το έργο πριν την δημοσίευση της πρόσκλησης.
Written by planetit