9 Νοεμβρίου, 2023 Blog Δεν υπάρχουν Σχόλια

Δωρεάν ή Επί πληρωμή Antivirus;

Η βασική λειτουργία ενός antivirus είναι να προστατεύει τους χρήστες από τους ιούς που απειλούν τις συσκευές τους. Υλοποιείται μέσω της πρόληψης, σάρωσης, ανίχνευσης και διαγραφής κακόβουλων ιών και λογισμικών. Μπορεί να ενισχύσει το τείχος προστασίας του υπολογιστή του (firewall). Επίσης να μπλοκάρει ιστοσελίδες που είναι μη ασφαλής, λειτουργώντας σε πραγματικό χρόνο στο παρασκήνιο.

Σημαντικό!!! Μια μόλυνση μπορεί να είναι από μια απλή ενόχληση  μέχρι καταστροφική για τα αρχεία, τα password, την πιστωτική σας  και πολλά άλλα.

Antiphising
Προστατεύστε τα προσωπικά σας δεδομένα από τις ηλεκτρονικές απάτες.
Νιώστε ασφάλεια κατά την διάρκεια των τραπεζικών σας συναλλαγών, καθώς ένα ισχυρό
antivirus έχει την δυνατότητα να κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες μεταξύ του πληκτρολογίου και του προγράμματος περιήγησης για ασφαλέστερες συναλλαγές. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα προστασίας απο το keylogging*.

*δράση καταγραφής των πληκτρων που πατηθηκαν στο πληκτρολόγιο χωρίς ο χρήστης να το ξέρει.

Γονικός έλεγχος
Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες των παιδιών σας, ακόμη και να επιλέξετε εσείς που μπορουν να έχουν πρόσβαση κατά την περιήγηση τους στο διαδίκτυο.
π.χ μπλοκάρισμα βωμολοχιών, ακατάλληλου περιεχομένου site κ.α

Ασπίδα Ransomware
Έχετε κατά νου ότι ένας hacker μπορεί να παραβιάσει τα δεδομένα σας , να τα κλειδώσει και να σας ζητάει ως αντάλλαγμα λύτρα για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση ξανά σε αυτά.
Με την αγορά ενός antivirus, οι πιθανότητες για μια τέτοια ενέργεια εξαλείφονται καθώς όχι μόνο ενισχύεται το τείχος προστασίας κατά των hacker αλλά και τα δεδομένα λήψης σας όπως και το σύνολο των εγκατεστημένων αρχείων και προγραμμάτων σαρώνονται εις βάθος.

Εμείς, στην Planet I.T, σε συνεργασία με την ESET HELLAS, προσφέρουμε πολυβραβευμένα λογισμικά ασφαλείας, με χαμηλό λειτουργικό αποτύπωμα,  παρέχοντας στον κάθε χρήστη την λύση για τις εξεζητημένες ανάγκες του

.

.

.

.

.

Written by planetit