9 Οκτωβρίου, 2023 Blog Δεν υπάρχουν Σχόλια

Η Lexmark, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα λύσεων απεικόνισης και IoT, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα εννέα νέων Α4 α/μ και έγχρωμων εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων.

Οι συσκευές προσφέρουν αυξημένα επίπεδα ασφάλειας και βιωσιμότητας, επεκτασιμότητα των ενσωματωμένων λύσεων καθώς και εξαιρετικές αποδόσεις.

Σχεδιασμένες για την κάλυψη των αναγκών μεσαίων και μεγάλων ομάδων εργασίας, με μηνιαίους όγκους εκτυπώσεων έως 10.000 σελ. (έγχρωμες συσκευές) ή 20.000 σελ. (α/μ συσκευές), οι νέοι εκτυπωτές και πολυμηχανήματα καλύπτουν μεγάλο εύρος λειτουργικότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτόνομα είτε ως μέρος ενός εκτυπωτικού στόλου. Η τυπική τους λειτουργικότητα περιλαμβάνει την ασύρματη σύνδεση, την υψηλή χωρητικότητα τροφοδοσίας χαρτιού και την πρόσθια θύρα USB για τη σύνδεση πληκτρολογίου και κάρτα αναγνώστη. Η οθόνη αφής τύπου tablet διευκολύνει την αλληλεπίδραση με τις συσκευές και είναι απλή στον καθαρισμό.

Οι συσκευές έχουν ενσωματωμένο το Trusted Platform Module (TPM) της Lexmark το οποίο περιλαμβάνει δυνατότητες ταυτοποίησης (on-board authentication), ελέγχου της ακεραιότητας του συστήματος (system integrity checks) και κρυπτογράφησης για τη δημιουργία ενός μοναδικού ψηφιακού αποτυπώματος και αυξημένων επιπέδων ασφάλειας.

Οι νέες Α4 έγχρωμες (CX635adwe, CX532adwe, CS632dwe, CS531dw) και α/μ (MX632adwe, MX532adwe, MS632dwe, MS631dw and MS531dw) συσκευές Enterprise της σειράς 5 & 6:

Written by planetit