29 Μαρτίου, 2021 Blog Δεν υπάρχουν Σχόλια

Η Lexmark, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των λύσεων εκτύπωσης και απεικόνισης, ανακοίνωσε σήμερα ότι απέσπασε τα βραβεία CIO 100 από την IDG Communications για 2η συνεχόμενη χρονιά και Manufacturing Leadership από το Συμβούλιο Manufacturing Leadership για 10η συνεχόμενη χρονιά.


Ο Vishal Gupta, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής και τεχνολογίας της Lexmark δήλωσε: «Οι φετινές ισχυρές υποψηφιότητές μας, επιδεικνύουν τη δύναμη της καινοτόμου Internet of Things πλατφόρμας που χρησιμοποιούμε και τους συναρπαστικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να παράξει εξαιρετικά αποτελέσματα στους τομείς της βιομηχανικής παραγωγής, του λιανεμπορίου και της παροχής υπηρεσιών υγείας. Τα πλεονεκτήματα της end-to-end πλατφόρμας μας, η οποία συνδυάζει τεχνολογίες Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) και Cloud, πρωτοπορούν στο μετασχηματισμό και τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών πρακτικών και αναπτύσσονται συνεχώς».


Η Lexmark απέσπασε το βραβείο CIO 100 για τον Προϊοντικό Ψηφιακό Μηχανισμό (Product Digital Thread – PDT), που διαθέτει, ο οποίος ενσωματώνει τη μετάδοση IoT δεδομένων από συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε διάφορες εφαρμογές σε συναλλακτικά δεδομένα από υπάρχοντα επιχειρηματικά συστήματα. Η δημιουργία ενός ζωντανού, ολοκληρωμένου αποθηκευτικού χώρου με δεδομένα που προέρχονται από ολόκληρο τον κύκλο ζωής των προϊόντων παρέχει μια μοναδική, πραγματική πηγή επιχειρηματικής ανάλυσης και γνώσης.


Η εταιρεία απέσπασε το βραβείο Manufacturing Leadership για το εξαιρετικό της επίτευγμα στον τομέα της τεχνολογίας μηχανολογίας και παραγωγής για την παραγωγή χημικού γραφίτη το οποίο επιτεύχθηκε μέσω της πλατφόρμας IoT που χρησιμοποιεί. Η εφαρμογή μεθοδολογίας προηγμένων προτύπων και ελέγχου στατιστικών διαδικασιών (statistical process control – SPC) επέτρεψε στη Lexmark να πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις στην παραγωγή του χημικά παραγόμενου γραφίτη (chemically produced toner – CPT) που χρησιμοποιείται σε εκτυπωτικές συσκευές ηλεκτροφωτογραφικής τεχνολογίας.

Written by planetit